Villa Asker

Villa Asker blir et eksklusivt og moderne boligbygg i tre. Byggets utforming skaper gjennomgående og varierte, unike leiligheter i alle plan med svært gode dagslysforhold.
Det er lagt vekt på god arkitektur, store vestvendte terrasser, materialvalg av høy kvalitet og funksjonelle planløsninger med private soner og romslig takhøyde.

Samtlige leiligheter vil få private, romslige og vestvendte terrasser fra 17 til 37 kvm.

Les mer om prosjektet

Trævarefabrikken

Trævarefabrikken får flott beliggenhet langs bredden av Sagelva med kun fem minutter å gå til Strømmen sentrum eller togstasjonen. Perfekt for deg som vil bo sentralt, men liker å ha naturen tett på.

Les mer om prosjektet

Skytta Terrasse

I Skytta terrasse bygges det 15 romslige, moderne og komfortable selveierleiligheter på 63 -144 m2 – for deg som gjerne våkner til suset fra trærne og lyden av fuglene som 
allerede bor her. Med heis rett fra garasjen, eget busstopp utenfor døren, og med én eller to balkonger per leilighet, er det lagt til rette for både friluftsfamilier og for deg som vil trekke deg tilbake til et komfortabelt og idyllisk sted.

Les mer om prosjektet

Dragonhøyden

Dragonhøyden ligger høyt og fritt i vakre omgivelser, rett ved marka og fine turområder, kort vei til toget og lokal dagligvarebutikk. 16 terrasseleiligheter og 20 rekkehus med gode og gjennomtenkte planløsninger.

Les mer om prosjektet

Parkveien Langhus

Parkveien i Langhus er tegnet av arkitekt Einar Jarmund i anerkjente Jarmund/Vigsnæs og består av 125 leiligheter fordelt på syv punkthus på 4-5 etasjer.

Les mer om prosjektet

Sonjas Hage

Med adresse Helmers vei 25, er sonjas hage upåklagelig plassert på nedre høvik med solviken båthavn rett nedenfor boligene. Her blir du også nabo med parken som fører opp mot henie-onstad kunstsenter.

Les mer om prosjektet

Tjernbo Borettslag

Velkommen til Tjernlia! Her har vi gleden av å presentere 22 nye boliger i forskjellige størrelser og til fornuftige priser. Her kan du sikre deg en splitter ny leilighet med utsikt over Gjersrudjordet! Det er skrånende tomt mot syd/sydvest noe som sikrer svært gode solforhold.

Les mer om prosjektet

Aslaug Vaas Veg 1D

Det etableres flotte leiligheter over to leilighetsbygg med svært gode bokvaliteter i Aslaug Vaas Veg. Området er et populært villastrøk i Holmenkollens nedre del mot Voksen. Området er rolig, preget av frisk luft og barnevennlige omgivelser i et hyggelig bomiljø.

Les mer om prosjektet